مثل الذين ينفقون اموالهم في سبيل الله كمثل حبة انبتت سبع سنابل في كل سنبلة مائة حبة والله يضاعف لمن يشاء والله واسع عليم

De gelijkenis van degenen die hun bezittingen op de Weg van Allah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel die zeven aren voortbrengt, in iedere aar zitten honderd graankorrels. En Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil en Allah is Alomvattend, Alwetend.

De Koran – Soerah (2) al-Baqarah [aayah 261]

Donatie aan de moskee:

Moskee Al-Mukaram vraagt geen enkele bijdrage aan overheden en/of instanties. De moskee wordt, met de wil van Allaah, ondersteund door de donaties van de bezoekers en een ieder die zich betrokken voelt. Uw bijdrage kunnen wij gebruiken voor de vaste lasten en incidentele uitgaven maar ook voor het opzetten van activiteiten op het gebied van (online) onderwijs, conferenties en andere da’wah mogelijkheden.
Hieronder kunt u snel en gemakkelijk een schenking doen naar de moskee. Via de onderstaande knop wordt u omgeleid naar een beveiligd link waardoor uw donatie bij ons terecht komt.

U kunt ook donateur worden door Moskee Al-Mukaram te machtigen om maandelijks een door jou gewenst bedrag van je rekening af te laten schrijven. Hiervoor kunt een mail sturen naar info@almukaram.nl waarna wij de benodigde informatie zullen verstrekken.

Iedere donatie wordt ongeacht de grootte ervan dankbaar geaccepteerd.

Bedrag €*
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een bedrag eenmalig of periodiek over te maken door geld te storten op het rekeningnummer van de Moskee. Doneren kan op rekeningnummer NL 29 INGB 00 07 46 39 39 ten name van Moskee Al-Mukaram. Mocht je een betaling willen doen vanuit het buitenland dan kun je gebruik maken van ons IBAN: NL 29 INGB 00 07 46 39 39 en BIC: INGBNL2A.